رئیس دانشگاه اردکان پای صحبت نمایندگان تشکل‌ها و انجمن‌های دانشجویی نشست

تاریخ: 11 Oct 2026

نشست مشترک دبیران تشکل‌های دانشجویی، انجمن‌های علمی و کانون‌های فرهنگی و هنری دانشگاه اردکان با رئیس دانشگاه، با هدف بررسی مسائل، دغدغه‌ها و مطالبات دانشجویان برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل دانشگاه اردکان، نشست مشترک دبیران تشکل‌های دانشجویی، انجمن‌های علمی و کانون‌های فرهنگی و هنری دانشگاه با حضور دکتر احمد فتاحی اردکانی، رئیس دانشگاه، معاون دانشجویی و فرهنگی، مدیر فرهنگی و جمعی از مسئولان و نمایندگان تشکل‌ها و مجموعه‌های دانشجویی، روز یکشنبه ۱۹ مهرماه در سالن جلسات دانشکده پیرادامپزشکی برگزار شد.
در این نشست، دبیران تشکل‌ها، انجمن‌های علمی و کانون‌های فرهنگی و هنری، به بیان دیدگاه‌ها، مسائل، مشکلات و دغدغه‌های خود در حوزه‌های مختلف فعالیت‌های دانشجویی، علمی، فرهنگی و اجرایی پرداختند و موضوعات و مطالبات موردنظر خود را به‌صورت مستقیم با رئیس دانشگاه در میان گذاشتند.
رئیس دانشگاه اردکان نیز ضمن استماع دیدگاه‌ها و مطالب مطرح‌شده از سوی نمایندگان دانشجویان، به پرسش‌ها و دغدغه‌های آنان پاسخ داد و درباره مسائل مطرح‌شده توضیحاتی ارائه کرد.
این نشست در راستای تقویت ارتباط و تعامل مستقیم مدیریت دانشگاه با بدنه دانشجویی، فراهم‌کردن زمینه طرح بی‌واسطه مطالبات و پیشنهادهای دانشجویان و حمایت از فعالیت‌های علمی، فرهنگی و تشکیلاتی آنان برگزار شد.

آخرین تاریخ ویرایش: 11 Oct 2026
تعداد بازدید: 179