نشست مشترک رئیس دانشگاه اردکان با امام جمعه اردکان

نشست مشترک رئیس دانشگاه اردکان با امام جمعه اردکان

در نشست مشترک رئیس دانشگاه اردکان با امام جمعه این شهرستان اولویت های دانشگاه و آموزش عالی اردکان مورد بررسی قرار گرفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه اردکان، دکتر فاطمه بهجتی اردکانی در دیدار با امام جمعه ضمن ارائه گزارشی از فعالیت‌های عمرانی، آموزشی و فرهنگی در دانشگاه اردکان اظهار داشت: پیشنیه فضیلت پروری و عالم پروری این دیار باعث شده تا رسالت دانشگاه در فعالیت‌هایش دوچندان شود و مجموعه دانشگاه اردکان بر خود لازم می‌داند در نوع خدمات و اقدامات خود چه در آموزش ها و چه در ساختارها این پیشنیه را همواره در نظر داشته باشد.
رئیس دانشگاه اردکان همچنین با اشاره به اینکه هم اکنون ۶ پروژه شاخص که عمدتاً به صورت خیری در دانشگاه اردکان در دست احداث می‌باشد؛ بر ضرورت سوق دادن هرچه بیشتر خیرین جهت تکمیل این طرح‌ها تأکید کرد. دکتر بهجتی اردکانی در ادامه راه اندازی دفتر ارتباط با جامعه و صنعت را از جمله اقدامات جدی دانشگاه اردکان در جهت اجرای رسالت های اجتماعی دانشگاه عنوان و اظهار امیدواری کرد: سایر نهادها و دستگاه‌های اجرایی اردکان هم در این مسیر دانشگاه را یاری رسانند.
در این نشست صمیمانه امام جمعه اردکان نیز با اظهار خرسندی از فعالیت‌های ارزنده دانشگاه اردکان به ویژه در شرایط کرونا که از جمله دانشگاه‌های پیشتاز در تداوم برنامه های آموزشی خود در بسترهای مجازی بوده، آموزش عالی را از اولویت‌های خود عنوان و آمادگی خود را جهت هرگونه همکاری با دانشگاه در جهت پیشبرد اهداف علمی، پژوهشی و فرهنگی اعلام نمود. حجت الاسلام و المسلمین شاکر همچنین با درجریان قرار گرفتن روند احداث پروژه‌هایی نظیر کلینیک روانشناسی و مشاوره ، ساختمان دانشکده فنی مهندسی و مجموعه کارگاه‌های فنی مهندسی، سردرب اصلی، بیمارستان تخصصی دامپزشکی و طرح‌های ورزشی اظهار امیدواری کرد: تا با بهره‌برداری هرچه سریعتر از این طرح ها هم دانشگاهیان و هم عموم شهروندان از مزایای آن بهره‌مند شوند.
تاریخ: 01 Mar 2021
تعداد بازدید: 825